Start
  • Kulinaria i przepisy
  • Styl życia
  • Asfaltowe szlaki Europy
  • Osobliwości
  • O Mnie
  • Spis rzeczy
  • Start
  • Spis rzeczy

JAK TO ZROBIĆ?

Super szpinak
Jaja w koszulkach
Jak lepić i zamrażać pierogi
Zasmażka
Jak usmażyć omlet
Cukiernicza piana z białek
Jak smażyć grzyby
Jak smażyć na oliwie extra virgin
Chrupiąca prażona cebulka
Jak usmażyć pstrąga
Zamrażanie leśnych grzybów
Grzyby w occie
Jak smażyć naleśniki
Podstawa sosów. Jak ugotować rosół.

CZYM ZASTĄPIĆ TEN SKŁADNIK?

Czym zastąpić tartą bułkę
Powiększ

DLA DZIECI:

Naleśniki z wiśniami
Naleśniki w pomarańczowym sosie
Placki z gotowanych ziemniaków
Placki z jabłkami
Makaron z jabłkiem i serem
Super szybkie pierogi z truskawkami
Błyskawiczne placuszki z białego sera
Soczysty kurczak
Leniwe pierogi
Bardzo łatwe bliny

W skrócie:

Bałkany (2) Bardzo Szybkie (9) Ciasta i Ciasteczka (31) Cielęcina (2) Czym zastąpić ten składnik? (1) dla dzieci (8) Dodatki do Dań (13) Gołąbki (3) Grzyby (5) Indyk (3) Jaja i Omlety (7) Jak To Zrobić (15) Kaloryczność (1) kuchnia grecka (12) Lody i Desery (10) Paszteciki i Przekąski (13) pierogi (8) Pizza i Calzone (6) Podhalański szlif (6) Przetwory (2) Przystawki (17) Ryby i Owoce Morza (18) Ryż i Makarony (9) Sałatki (8) Sosy (3) Śledzik? A i owszem... (3) Torty (7) Wieprzowina (18) Wołowina (6) Zupy (7)

PASZTETY:

Pasztet rybny
Pasztet wieprzowy w galarecie

PRZEKĄSKI:

Słone drożdżowe paluszki
Pierożki z piekarnika
Krakersy
Szybkie serowe ciasteczka
Serowe ciasteczka z kminkiem
Serowe precelki
Serowe paszteciki, wasze ulubione
Serowe paszteciki bardzo szybkie
Rolada serowo - szpinakowa
Pierogi szwedzkie
Bułki z farszem w trzech wariantach
Pszenne chlebki
Pieróg drożdżowy
Powiększ

ZUPY:

Zupa pieczarkowa
Zupa małżowa
Rosół po portugalsku
Zupa rybna z dynią
Zupa rybna z fasolą
Zupa dyniowa z ryżem i bakłażanem
Wigilijny barszcz z buraków
Czerwona zupa z pomidorów i papryki

PASTY KANAPKOWE:

Pasta serowa
Pasta jajeczna wiedeńska

SAŁATKI I STARTERY:

Sałatka z wędzonym łososiem i oliwkami
Sałatka z tuńczyka
Sałatka z bobu i porzeczek
Roladki z indyka w galarecie
Śledź w śmietanie
Roladki z szynki i chrzanu w galarecie
Grillowana dynia z kozim serem
Tosty z kaszanką i marynowaną cebulą
Wytworny tort śledziowy
Gołąbki w liściach botwiny
Sałatka z ziemniaków i pomarańczy
Sałatka z dorszem, dynią i jabłkiem
Różowe śledzie
Sałatka z kozim serem, zielonymi szparagami i gruszką
Sałatka z łososiem, boczkiem i soczewicą.

RYŻ I MAKARONY:

Lazania z domowego ciasta
Makaron z łososiem na ciepło
Risotto z pomidorami
Faszerowana papryka
Greckie gołąbki w kapuście
Makaron z jabłkami i serem
Paella
Pastitio. Grecka zapiekanka makaronowa.
Spaghetti z aksamitnym serowym sosem
Powiększ

RYBY I OWOCE MORZA:

Pulpety z łososia
Dorsz zapiekany
Dorsz w cieście z palonym masłem
Dorsz zawijany z serem
Sandacz z makiem
Szybki sandacz zapiekany z ryżem
Suflet rybny
Szybka zapiekanka z wędzonym łososiem
Makaron z dorszem i małżami
Owoce morza pod ciastem calzone
Pieczony dorsz w panierce. Łatwe.
Puttanesca

O Mnie

Kilka słów o mnie, zobacz więcej kliknij

 

Szybkie linki

  • Kulinaria i przepisy
  • Styl życia
  • Asfaltowe szlaki Europy
  • Osobliwości
  • O Mnie

Kontakt

  • srebrnapatelnia@gmail.com
© 2018 Srebrna Patelnia. All Rights Reserved. Polityka prywatności · grupa26.pl